انواع آجیل و خشکبار

انواع آجیل و خشکبار

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه

انواع آجیل و خشکبار

آجیل و خشکبار انواع مختلفی دارند که از نظر شکل، اندازه، رنگ، طعم و ارزش غذایی با یکدیگر متفاوت هستند. برخی از انواع آجیل و خشکبار در آجیل و خشکبار بین الملل در تهران عبارتند از:

آجیل:

بادام، پسته، گردو، فندق، تخمه کدو، تخمه آفتابگردان، تخمه ژاپنی، تخمه هندوانه، بادام زمینی، و …

خشکبار:

خشکبار میوه هایی هستند که آب آنها به طور طبیعی یا مصنوعی از بین رفته است. برخی از انواع خشکبار عبارتند از: کشمش، خرما، انجیر، آلو، توت خشک، برگه زردآلو، برگه هلو، و …


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

فواید مصرف آجیل و خشکبار
خواص آجیل و خشکبار

دیدگاهتان را بنویسید